Bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning inom dagligvaruhandel inkluderat e-handel, utföra säljuppdrag inom dagligvaruhandeln, samt bedriva utbildning i olika former vad gäller livsmedelshygien, organisation, drift och service.
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 168 | 1 702 | 1 752 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -284 | 427 | 205 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -285 | 427 | 205 |
Årets resultat (tkr) | -94 | 245 | 117 |
Summa tillgångar (tkr) | 954 | 1 262 | 990 |
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 1 168 | 1 702 | 1 752 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -284 | 427 | 205 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -285 | 427 | 205 |
Årets resultat (tkr) | -94 | 245 | 117 |
TILLGÅNGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 51 | 2 | 4 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 903 | 1 260 | 986 |
Tillgångar (tkr) | 954 | 1 262 | 990 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-04* | 2023-04* | 2022-04* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 746 | 839 | 594 |
Obeskattade reserver (tkr) | 112 | 303 | 191 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 96 | 119 | 205 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 954 | 1 262 | 990 |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-04* | 2023-04* | 2022-04* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 1 | 1 | 1 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 168 | 1 702 | 1 752 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -24.3% | 25.1% | 11.7% |
Soliditet | 86.7% | 83.8% | 73.9% |
Kassalikviditet | 404.2% | 389.9% | 204.4% |
Bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning inom dagligvaruhandel inkluderat e-handel, utföra säljuppdrag inom dagligvaruhandeln, samt bedriva utbildning i olika former vad gäller livsmedelshygien, organisation, drift och service.